cant access harmony hub

For questions about IRControl, proposals for next releases, ideas for designing page layouts
Post Reply
psfox2001
Posts: 2
Joined: 22 Dec 2017, 15:22

cant access harmony hub

Post by psfox2001 » 21 Dec 2018, 16:05

Since yesterday i can no longer use ircontrol plus with my harmony hub , i got lot of errors like these :

harmony device tvsamsung could not been initialized
Error while get session token on harmony huh gw.harmony-01 
Error while authorize on harmony hub gw.harmony-01
TCP Error on gateway gw.harmony-01 : connectexception

what happen ?

Thanks

info@cec.gmbh
Posts: 114
Joined: 25 Jul 2017, 14:27

Re: cant access harmony hub

Post by info@cec.gmbh » 23 Dec 2018, 11:56

Hi

Logitech has disabled with actual release the interface to access the hub with 3rd party software. See also:

https://community.logitech.com/s/questi ... rabilities

You can find there also a description how to enable this interface again.

Kind regards & a big sorry - but we are also depend on Logitech
Urs

info@cec.gmbh
Posts: 114
Joined: 25 Jul 2017, 14:27

Re: cant access harmony hub

Post by info@cec.gmbh » 20 Feb 2019, 19:07

Hi

Logitech has released now a new firmware (4.15.250) for the Harmony Hub, with which the XMPP interface (which is used by IRControl and a lot of other 3rd party software) can be enabled or disabled. You have also to update the Logitech App to use this.

You can enable the XMPP interface in the Menu -> Harmony Setup / Add Edit Device & Activities / Remote & HUB /Enable (or Disable) XMPP

More about this release you can read here:
https://community.logitech.com/s/questi ... i-via-xmpp

Logitech writes that they have to decide to continue the support of the XMPP interfache (comment: they didn't support this interface until now) which give us some sureness, that we can support the Harmony Hub also in future.

regards,
Urs

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests